10 February 2016
Open deze link en kijk het filmpje terwijl je de rest leest.

Boeing take off

Het gevoel alsof je vliegt. Het gevoel van controle, en het gevoel dat je het totaal kwijt bent allemaal tegelijk. Het zijn de momenten als ik het filmpje zie dat ik het op me zelf terug reflecteer. De vrijheid van je eigen leven, de momenten waarop je zelf iets kan betekenen voor de rest van de wereld. Wat kan ik met mijn verworven vrijheid? Nog even een paar stappen een kleine sprong en ik ben vrij met een diploma. Wat kan je als je een diploma hebt, is mij een raadsel maar het is niet het gevoel hebben alsof de tijd heeft stil gestaan. Misschien voelt het soms wel alsof ik het zou willen, om de tijd terug te kunnen draaien. Maar waarom? Wat behoudt mij om stil te blijven staan.

Ergens loop ik op mezelf vast en weet ik dat ik naar voren moet kijken , dat is iets wat ik wel heb geleerd en elke keer weer ondervind dat alles wat ik doe een reactie is. Maar nooit een actie van mezelf? Ik zou niet echt een goede leider zijn maar wel weer goed kunnen onderzoeken. Al zijn leiders ook niet uit het niets geboren. ze komen ergens vandaan.

Nu komen mijn laatste cijfers van mijn periode binnen, ik mis er nog een paar en ik probeer te verhelderen wat ik nu aan vrijheid verkrijg. Een eigen keuze voor een stage en binnen de stage een eigen manier van programmeren te zoeken. Dan is dit blog een leuk klein grapje.

Ik moet groter durven denken en doen. De wereld staat aan je voeten als je maar durft te springen heb ik het gevoel. Te springen in het diepe en een bedrijf te zoeken waar je echt iets leuks kan doen wat ik uitdagend vind en boeiend om me mee bezig te houden.


De natuur staat ook niet stil en gaat door. Zoveel geweld als er bij vrijkomt.

Het is een nieuw jaar en een nieuw begin. Ik schrijf niet alles meer hier neer. Want desondanks dat een blog leuk is , is het een persoonlijk logboek.

Ik zit met een nieuw idee in mijn hoofd een klein node.js grapje? Een klein spelletje als hobby. Want je moet toch iets doen naast je eigen dingen om je bezig te houden. browserquest aanpassen voor een eigen doel? Of iets vergelijkbaars maken, gewoon omdat ik het leuk vind.
Categorie: Echte leven Meegemaakt.
Mood: Positief.
Listening to: Syd matters - To all of you