27 January 2010
Heb je toevallig lang haar, een leren jack met zogeheten "studs", een superstrakke spijkerbroek, luister je alleen maar naar ronkende gitaren en schop je tegen alles aan wat maar met het geloof te maken heeft?
Gefeliciteerd, want straks ben je zelf misschien wel zwaar religieus. Het klinkt gek, maar in het Verenigd Koninkrijk werkt een groepje hardnekkige fans hard aan een erkenning van de muziekstroming heavy metal als officiïele religie.
De inwoners van het Verenigd Koninkrijk wordt eens in de zoveel jaren een vragenlijst onder de neus gelegd met als doel zoveel mogelijk informatie te verzamelen over wat er zoal onder bevolking leeft.
Zo moet men onder andere invullen welk geloof men aanhangt. Metal Hammer, het tijdschrift voor metal liefhebbers, roept nu zoveel mogelijk fans op om als religie "heavy metal" in te vullen.

De actie is tot nu toe een groot succes. Volgens de speciaal aangemaakte Facebook-groep hebben zich al ruim tienduizend fans gemeld. Een soort priester hebben de metalfans
overigens al gevonden. Niemand minder dan Biff Byford van de metalband Saxon zou zich hebben opgeworpen om op te treden als "wereldmetalvredesambassadeur".

De oproep is overigens niet zo gek als het lijkt. Bij een eerdere volkstelling onder de Britten werd massaal de Star Wars-religie Jedi ingevuld. Dankzij de 390.000 Britse Star Wars-gekken is
Jedi nu officieel een geloof in het Verenigd Koninkrijk.

Bron:Heavy metal moet officiïele religie worden
Categorie: Muziek & Gedachten
Mood: good
Listening to: Apocalyptica - Seemann
24 January 2010
Om even kort een nieuw blog item toe te voegen :).
Op school zijn we met onze projectgroep bezig met een nieuw soort project om te leren in Java te programmeren.
Dit project houd in dat we met zijn vieren een eigen Applicatie met behulp van deze programmeertaal maken. Een soort spelletje!.

Dit spel zal later te downloaden zijn als het af is op deze site.maar om er een indruk van te geven.
Om als begin aan te werken een simpel veld met kleurtjes met gele vakjes die de konijnen.
Daarnaast de blauwe vakjes die de Vossen voorstellen.
De bedoeling is dat je vervolgens alles zelf kan spelen met de omgevingsvariabelen zoals meer jagers minder konijnen.
Om te kijken hoelang de simulatie volhoud. Uiteindelijk zal er een nieuw soort bijkomen.
Dit is er een die je zelf mag bedenken en een jager die de over populatie zal tegen gaan.
De hele bedoeling van dit Project is om te bewijzen dat je de programmeertaal Java onder de knie hebt.

Hierbij wordt er gebruik gemaakt van Powerpoint sheets en het boek "Objects First with Java" 4rd editie van David J. Barnes & Michael Kolling als naslag werk.
Categorie: Overige
Mood: Good =)
Listening to: blof - Wat zou je doen?
5 January 2010
Het is lastig om een blog te schrijven, een lap tekst en je bent klaar.
maar om toch een stukje te gaan schrijven over jezelf.
Ik zal maar eens beginnen. Mijn naam is niet belangrijk voorwaar het niet toe doet aan wat ik je vertel.
Ik ben een 21 jarige student en woon in hoogezand , Ik studeer ICT en heb dit blog met mijn eigen vaardigheden opgezet zodat ik een soort van dagboek heb om mezelf in te kunnen uiten.

Dit is al de derde keer dat ik dit probeer op te schrijven, en geen enkele keer word het makkelijker,
na een relatie van 2 jaar , het blijft in je hoofd de ideeen,gedachtes. De wat als ik anders had gedaan.
Nadat ze me zoveel pijn heeft aangedaan wil ze toch nog "vrienden" blijven. Dit idee blijft heel erg moeilijk omdat ik het gewoon niet kan.
Dit is iets wat ze totaal niet snapt. Voor mij blijft ze nog steeds het Indische bijtertje. Hopelijk kan ik door dit op te schrijven me beter voelen en toch vooruit komen met mijn leven.

Vastzitten in een tijdsperiode dat is hoe ik me voel. Vast zitten in een eindeloze loop van gebeurtenissen. herhaling en niet het goede soort. Elke keer weer spoken gedachte's door mijn hoofd.
Lovesick? Nee, het is meer dan dat. Het gevoel van hopeloosheid. Het niet aankunnen van alles. sommige omschrijven het als borderline. Maar dat idee lijkt ook weer zo surreal. Onecht.

Tja voor mijn ex had ik dit nummer, in mijn hoofd: "And for those of you who want to know: Emilie's definition of "Opheliac" is specifically "one who has delved into madness"

Emilie Autumn - Opheliac


http://www.youtube.com/watch?v=bAm0Xe2bTS4

Eilie Autumn - Misery loves Companyhttp://www.youtube.com/watch?v=WgLxifqI6k8
Dit liedje voornamelijk omdat het me op een rare manier opvrolijkt. Het gevoel dat je zelf je leven in bedwang hebt. Niet word beheerst
door andermans gevoelens. Het nummer hieronder omdat 95% van de single's toch weer behoefte heeft aan een nieuw persoon , nieuwe contacten.
Mogelijk heb ik zelf borderline , niks is zeker zonder een diagnose.

update: borderline blegh lijkt toch iets geheel anders te zijn ;). Maar veel dingen in Borderline herkennen mensen ook inzichzelf. Het gaat gepaard met hele grote directe stemmingswisselingen.
Wees wie je bent en wees vrij in wat je doet. Laat je door niemand belemmeren.

Zolang je de normale regels niet overtreed mag dit een simpele wijze van leven zijn. Die redelijk effectief is. Maak jezelf eens gelukkig :).
Het erge nog is dat de download van Volumia binnen heb gekregen en vermoedelijk heb verwijderd! , Kan me er niks van herinneren. idiot pc. Heb ik net wat goeie muziek ben ik het weer kwijt!

Volumia - Hou me vast


http://www.youtube.com/watch?v=liYrC601Fdw

Als allerlaatste zal ik toch nog even een favoriet van een msn genoot uit groningen moeten benadrukken. Dit liedje vrolijkte me op na al deze redelijk depressieve muziek van hierboven. Al vond m"n msn genoot de remix leuker heb ik toch gekozen voor het origineel. een lieve vrouwelijke stem.

Eva de Roovere - Fantastig toch (Slaap lekker ding)


http://www.youtube.com/watch?v=Y6zwt7TvXBY

Hierbij mijn woorden van vandaag Slaap lekker iedereen ^^.
Categorie: Muziek & Gedachten
Mood: Afwisselend goed - slecht.
Listening to: zie youtubevideo's hierboven.
1 January 2010
Hey ho!,
Gelukkig nieuwjaar :D
mijn jaar begon al goed :D
Mooi vuurwerk, Drank, en een robbertje vechten dat 2 andere uitlokten >.>.

Zat namelijk gewoon te fietsen naar huis glijd ik uit in een bocht. Wiel ging los ,en vervolgens beginnen die 2 turken met 3 meisjes op me af te komen.
Redelijk intimiderend te reageren. Haast 5 cm op mn gezicht af te zeiken. geen idee wat ze van me wilden maar ze begonnen me te irriteren . Ik wil gewoon mn fiets ff fixen, want m'n
wiel raakte los. Begint er 1 me te duwen. ik begon me een potje kwaad te worden omdat ze me de hele tijd nare opmerkingen zitten te gooien. ik begin me te schreeuwen , wat zij kunnen kan

ik ook. ren er 1 achteraan en duw hem met mn elleboog in de sneeuw :p. En toen dacht ik van meteen een boodschap geven dat met mij niet valt te sollen.
Keihard in zijn onder rug gebeten:rolleyes: . Rennen ze beide weg. komen ze vervolgens WEER terug. terwijl ik mijn wiel weer in mijn fiets probeer te stoppen (tijdelijke reparatie). Beginnen ze
te zeiken dat hij mij terug moet slaan omdat ik hem vlakbij zijn oog heb geraakt. iets met eer en dergelijke. lopen ze me achterna terwijl ik denk van ho eens even willen ze nog meer
vechten? Het leek zo surreal allemaal niet echt. Dit kan toch niet waar zijn? half trillend van de vorige aanval word ik weer kwaad op hun. Andreline stoot door me heen

terwijl zij zeggen van doe rustig ga naar huis. Dat probeer ik toch? denk ik bijmezelf. Laat me met rust vertel ik hun. iets waar ze geen gehoor aan geven. Ik pakte m'n
wiel en begon de andere te meppen waar maakt niet uit. Rennen ze weer beide weg. Mietjes denk ik bijmezelf. Wel beetje komen kijken wat ik doe maar niet durven aan te vallen. intimideren
irriteren aftasten. Gelukkig kwamen er wat mensen aangelopen en die hebben geholpen me bril te vinden. Blijkbaar was ik die kwijt geraakt.

Uiteindelijk wel gevonden wiel erin gekregen, en mn pad naar huis vervolgd.

Raar maar waar, Damn nooit weer! Maar ik begrijp zulk soort mensen niet helemaal, misschien is het de drank? want ze leken me niet nuchter of het gangster gehalte.

Hierbij mijn Ei voor 2010 alvast :p
Categorie: Echte leven Meegemaakt.
Mood: Goed :)
Listening to: mijn poes die snurkt ^^